MEDISCH ADVIES

In een letselschadetraject kunnen partijen ervoor kiezen om gezamenlijk een medisch adviseur in te schakelen, in plaats van twee aparte medisch adviseurs, hetgeen immers tot discussies tussen beide partijen en onnodige expertiseonderzoeken zou kunnen leiden. Intermedes beschikt over medisch adviseurs met een ruime ervaring binnen de letselschade waarbij zij zowel voor verzekeraars als voor slachtoffers hebben gewerkt. Zij zijn allen zelfstandig en derhalve in staat een partijneutraal, onafhankelijk, objectief en eerlijk advies uit te brengen. Hierbij is er altijd contact met het slachtoffer die ook de gelegenheid wordt gesteld zijn/haar verhaal te vertellen. 

 

 

Daarnaast kan Intermedes worden ingeschakeld voor een second of zelfs third opinion, bijvoorbeeld bij vastgelopen letselschadezaken waarin er onduidelijkheid is met betrekking tot de medische aspecten. Door het schetsen van de verschillende scenario’s helpt Intermedes partijen om uit de impasse te komen.

 

Drs. J.T. Lek, verzekeringsarts/RGA

 

Werkervaring:

>  Werkzaamheden als assistent wetenschappelijk onderzoeker,

    als algemeen militair arts, arts docent (IDGO) en stafarts bij Defensie.
>  Verzekeringsarts in opleiding bij het UWV.

>  2012-2016 sociale geneeskunde: WIA, Ziektewet, Voorzieningen, 

>  2016-heden  particuliere geneeskundige: o.a. letselschade,

    ongevallenverzekering en AOV

 

Daarnaast:
>
  Cursus audit, kwaliteitsbewaking 1e-lijns gezondheidszorg.

Kijk hier voor meer informatie.

Drs. B. Linders, verzekeringsarts/RGA

 

Na een opleiding tot bedrijfsarts ben ik als verzekeringsarts gaan werken.

Ik heb deze twee werkzaamheden gecombineerd bij een particuliere organisatie (WOSM). Vanaf 2003 ben ik werkzaam geweest als medisch adviseur in de private sector, sinds 2012 als zelfstandig medisch adviseur. 

Mijn aandachtsgebieden zijn Letselschade, Ongevallen verzekeringen, Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, Acceptatie Leven en Arbeidsongeschiktheid, Sociale verzekeringen (WIA) en Bezwaar Sociale verzekeringen.

Naast deze werkzaamheden ben ik actief op het gebied van onderwijs en coaching.
Momenteel ben ik lid van de Onderwijs commissie en ben ik actief voor de NVMSR als sparringpartner voor de verbetering van de kwaliteit van specialisten rapportages. 

Kijk hier voor meer informatie.

Drs. M.A.L. Piegza, verzekeringsarts/RGA

 

In het verleden werkzaam op de afdelingen algemene en thoraxchirurgie en vanaf 2004 werkzaam als verzekeringsarts binnen de private sector, vanaf 2008 als zelfstandige. 

Ik verricht medische beoordelingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid, ongevallen en letselschades waarbij professionele integriteit, genuanceerdheid, respect, eerlijkheid en onafhankelijkheid hoog in mijn vaandel staan. Mijn bijzondere aandachtsgebieden binnen de letselschade zijn neurotraumata en beroepsziekten.

 

Verder ben ik actief in diverse commissies en bestuursfuncties, en ben ik aangesloten bij diverse wetenschappelijke verenigingen.

Kijk hier voor meer informatie.